Menetlevél, üzemanyag-gazdálkodás és gépjármű nyilvántartás
forex trading logo

Kereskedelmi és termelő cégek, továbbá szolgáltatók; víz-, csatorna-, távhő-, melegvíz-szolgáltató és környezetgazdálkodási vállalatok speciális integrált vállalatirányítási, ügyviteli és számviteli szoftverrendszere. Számos modulból összeállítható Servantes ERP rendszer.Kereskedelmi Servantes Szolgáltatói Servantes Servantes GO Információ kérés

BelépésMenetlevél, üzemanyag-gazdálkodás és gépjármű nyilvántartás PDF Nyomtatás E-mail

Gépjármű nyilvántartás, üzemanyag gazdálkodás és menetlevél

 

A menetlevelek kezelése lehetővé teszi a járatok, a dolgozók és a gépjárművek nyilvántartását és különböző szempontok szerinti elemzését, mint például üzemanyag kihasználtság, fordulók statisztikai adatai, dolgozók bérei és egyéb teljesítmények, távolmaradások, ügyeleti beosztások.

Dolgozók és gépjárművek egymáshoz rendelhetők. Fuvarok járatokhoz sorolhatók.


A szoftver  lehetővé teszi a gépjárműfutás különböző szempontok szerinti elemzését, mint például üzemanyag kihasználtság, fordulók statisztikai adatai.

Gépjárművek nyilvántartása magában foglalja a forgalmi adatokat, költséghelyet, üzemanyag korrekciót.

Lekérhető a tankolt üzemanyag, fordulók száma, számított norma és más teljesítmény adatok.  

Nem csak rendszámonként mutatja a gépjármű kihasználtságát, hanem a fordulók sorszáma alapján is, így a fordulók kihasználtságai összemérhetők.

 

Üzemanyag kihasználtság kimutatja többek között az átlagfogyasztást, a normától való eltérést (%-ban és literben), s ezeket rendszámonként összesítve is.

 

A szoftver személyi oldala a dolgozók béreit, pótlékait, egyéb teljesítményeit, távolmaradását, ügyeleti beosztását kezeli és nyilvántartja az ügyeleti beosztást is. Többféle munkanaptár készíthető, melyek a dolgozókhoz egyszerűen hozzárendelhetők.

 


 

Népszerű

Törvényi háttér

A Servantes Integrált Vállalatirányítási rendszer törvényi és jogszabályi tartalmát az Adó Sziget szakmai információi látják el háttérel.

Idő

clock

Linkek

NAV

Ügyfélkapu

KSH

OEP

ONYF


1995-2017 © Parallel Számítástechnika Ügyviteli Kft.