Munkafolyamat Kezelő Szoftver
Folyamatkezelés könnyű kontroll szoftvermodul a Servantes Vállalatirányítási Rendszerben

Bosszankodott már azon, hogy valami nem volt elvégezve és emiatt egy fontos munka leállt vagy később lett elvégezve?

Szeretné, ha minden a szokott mederben haladna a cégben?

Folyamatkezelő

Cégre szabható folyamatkezelés

A cég működése lefedhető folyamatokkal

A Servantes Folyamatkezelő Szoftverben létrehozhatók és követhetők a cégen belüli munkafolyamatok. Kialakíthatók az elvégzendő feladatok és a végeredményhez szükséges lépések. Az elvégzendő folyamat lépéseit a cég egyes szervezeti egységeihez rendelhetjük, akár konkrét munkatárshoz is. Annyiféle folyamat hozható létre az Ön cége számára, amennyi csak szükséges.  A folyamat lépéseinél kitöltendő adatok köre felhasználói szinten állítható attól függően, hogy a folyamat későbbi sikeres elvégzéséhez milyen információra van szüksége.

A sablonos folyamatokat elég egyszer meghatározni, azután munkatársainak, beosztottainak elegendő elvégezniük a rájuk vonatkozó következő lépést, s ennek végeredménye egy olyan folyamat, amiben mindenki elvégezte a dolgát. Ez biztosítja, hogy a cég valamennyi munkafolyamata eredményesen záruljon.

Akinek szükséges, az képben lesz arról, hogy mi és hol tart

A folyamatok jól nyomon követhetők. A függő folyamatok között megtalálható, hogy melyik szervezeti egységnél, mely munkatársnál tart a folyamat. A folyamatokhoz, vagy a lépésekhez határidők rendelhetők, és dokumentumok is rendelhetők hozzájuk.

Ügyfél-folyamatok, adminisztrációs folyamatok, szolgáltatási folyamatok

A folyamatkezelő segítségével a cég könnyebben tudja ugyanazt a minőséget termelni vagy szolgáltatni. Az igazi gondoskodás az ügyfelek megtartásának eszköze. A Servantes folyamatkezelő ennek az emberi tényezőkön túli eszköze. Segítségével kialakíthatók a cég tevékenységére szabott ügyfélfolyamat minták is, elindíthatók és menedzselhetők a konkrét ügyfél-folyamatok. A folyamatok állapota és a felhasználók közötti üzenetek megtekinthetők, kontrollálhatók, legyenek azok akár belső, akár külső ügyfél-munkafolyamatok.

Szervezti felépítés

A szoftverrel meghatározható a cég szervezeti struktúrája, beállítható, hogy a különböző szervezeti egységek egymáshoz képest hol helyezkednek el a cégen belül.

Üzenetküldés

A Folyamatkezelő modulban helyet kapott még egy, a felhasználók közötti belső üzenetküldő felület is, továbbá egy belső naptári funkció is, melybe akár vezetői részről közös bejegyezések is készíthetőek, például egy-egy megbeszélésre hivatkozással.

Felhasználók

A folyamatokat kezelő munkatársak a szoftverben, mint folyamatkezelő-felhasználók kapnak jogot a modul használatára. Az itt felsorolt felhasználó-neveket használja a szoftver az ügyfél-folyamatok feldolgozása során.
A felhasználók különböző szervezeti egységekhez rendelhetők. Egy felhasználó több szervezeti egységhez is tartozhat és fordítva. Az egyes szervezeti egységek vezetői is meghatározhatók.

Összegzés

Az ügyfelekkel kapcsolatos folyamatok lépésenként meghatározhatók. Ez után a szoftver el is várja, hogy a folyamatok végighaladjanak a szükséges lépéseken, a lépések állapota pedig nyomon követhető. A folyamatok cégenként más és más lépéseket tartalmazhatnak, s magukból a folyamatokból is igen sokféle létezhet. Egy szolgáltató vállalkozásnál teljesen mások, mint a következők, de egy kereskedelmi cégben például a készletkezelésen és a számlázáson kívül sok más részfolyamatot tartalmazhat: Megrendelés, Ügyfél reklamáció, Anyagbeszerzés, Beruházás, Év végi zárás, stb...

Ismerje meg a Servantes Folyamatkezelő előnyeit
és szakértő csapatunk barátságos támogatását!

Kérje díjmentes távbemutatónkat,

ahol minden kérdésére választ kaphat!