Servantes E.R.P. - Ami Önnek álom, az nekünk feladat

Állásajánlat / Rendszergazda

Rendszergazda Állásajánlat

Pozíció rendszergazda számára

Megtisztelő állásajánlataink iránti érdeklődésed. Talán pontosan Te vagy az, akire holnaptól szükségünk van. Küldd el önéletrajzodat és pár sort arról, amit fontosnak tartasz magadról. Jelentkezési lapodat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át. A Servantes Kft. munkatársai közé tartozni fejlődés, felelősség és a tehetség elismerése. Akik nálunk vannak, azok jó szándékú munkatársakat, kellemes munkahelyet, határozott, egyben barátságos vezetést tapasztalnak. Nagyra tartjuk majd a szakértelmedet is, de ha hiányzik valami, támogatjuk annak elsajátítását, mert bármit meg lehet tanulni, ami egy munkakörhöz szükséges.

Feladat

A cégben előforduló szoftverek, operációs rendszerek telepítése, karbantartása. Ügyviteli programokhoz szükséges hardverek (szerverek, notebookok, hálózati elemek) karbantartása, fejlesztése, és támogatás a termékcsalád felhasználói számára.

Előnyös tudás

Hardver elemek alapvető ismerete

Operációs rendszerek (elsősorban Windows) telepítése

Szerver szoftverek telepítése

Számítógép hálózat karbantartása

Előnyös képesség

Barátságos modor és jó kommunikáció.

A következő lépés

A Servantes-nél kiteljesítheted szakmai tudását.
Ha szívesen lennél a munkatársunk, akkor hamarosan meghívunk egy interjúra a Servantes Kft-hez, ami Budapesten, a XVI. kerületben, az Őrs vezér tértől 8 percre található.

 

 

Feliratkozom szakmai hírlevelükre.

Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.