Servantes E.R.P. - Ami Önnek álom, az nekünk feladat

Állásajánlat / Ügyfélkapcsolati szervező

Állás: Ügyfélkapcsolati szervező

Állás: Ügyfélkapcsolati szervező

Pozíció ügyfélkapcsolati szervező számára

Megtisztelő állásajánlataink iránti érdeklődésed. Talán pontosan Te vagy az, akire holnaptól szükségünk van. Küldd el önéletrajzodat és pár sort arról, amit fontosnak tartasz magadról. Jelentkezési lapodat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át. A Servantes Kft. munkatársai közé tartozni fejlődés, felelősség és a tehetség elismerése. Akik nálunk vannak, azok jó szándékú munkatársakat, kellemes munkahelyet, határozott, egyben barátságos vezetést tapasztalnak. Nagyra tartjuk majd jó kommunikációdat, lelkes munkádat, de ha hiányzik valami jártasság, segítünk annak elsajátításában, mert bármit meg lehet tanulni, ami egy munkakörhöz szükséges.

Feladat

A feladat okos és barátságos írásbeli és szóbeli kommunikációt igényel, mert a szervező időpontokat egyeztet, ügyviteli bemutatókat szervez. Precízen végzett adminisztráció mellett sok sikert jelent a munkát végzőnek és azoknak a munkatársaknak is, akikkel az ügyfélkapcsolati szervező kapcsolatban áll. A pozícióról egy-két év gyakorlat után van előrelépési lehetőség, de ha valaki szeretne megmaradni ebben a munkakörben, akkor a vezetés azt is méltányolja.

Előnyös képességek

Jó kommunikáció

Bátor hozzáállás

Elvárt

Érettségi vagy felsőfokú végzettség

A következő lépés

A Servantes-nél kiteljesítheted képességbeli vagy szakmai tudásodat.
Ha szívesen lennél a munkatársunk, akkor hamarosan meghívunk egy interjúra a Servantes Kft-hez, ami Budapesten, a XVI. kerületben, az Őrs vezér tértől 8 percre található.

 

 

Feliratkozom szakmai hírlevelükre.

Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.