Servantes E.R.P. - Ami Önnek álom, az nekünk feladat

Állásajánlat

Pozíció könyvelők számára

Megtisztelő állásajánlataink iránti érdeklődése. Talán pontosan Ön az, akire holnaptól szükségünk van. Küldje el önéletrajzát vagy írását arról, amit fontosnak tart magáról. Jelentkezési lapját bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át. A Servantes Kft. munkatársai közé tartozni fejlődés, felelősség és a tehetség elismerése. Akik nálunk vannak, a tempós munkához kellemes munkahelyet, határozott, egyben barátságos vezetést tapasztalnak. Nagyra tartjuk majd az Ön szakértelmét is, de a legfontosabb, hogy tudja, bármit képes megtanulni, ami munkaköréhez szükséges.

Feladat

Könyvelő programok és más számviteli tartalmú szoftverek, elsősorban a Servantes termékcsalád felhasználóinak szakmai támogatása. Könyvelő rendszerek bevezetési projektek támogatása.

Előnyös tudás

Könyvelési ismeretek, könyvelési tapasztalat.

Kezdőket is várunk és olyan gyakornoki programmal támogatjuk, amivel stabil gyakorlatot szerez.

Előnyös képesség

Barátságos modor és jó kommunikáció.

A Servantes-nél kiteljesítheti könyvelési tudását és olyan tapasztalata lesz, ha eddig még nem volt, amivel biztonságban lesz a könyvelő szakmában.

A következő lépés

Ha szívesen lenne a munkatársunk, akkor hamarosan meghívjuk egy interjúra a Servantes Kft-hez, ami Budapesten, a XVI. kerületben, az Őrs vezér tértől 8 percre található.

 

 

Feliratkozom szakmai hírlevelükre.

Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.