Kevesebb munka a készletek árképzésével!

Mindig örömmel tölt el minket az a szókapcsolat hogy „kevesebb munka”, hiszen ha könnyebb a munkavégzés ilyenkor mindig arra asszociálunk, hogy sok értékes időnk szabadul fel, amit más érdemi munkára is fel tudunk használni.

Az eladási árak nagyon fontos szerepet játszanak cégünk gazdaságos működésével kapcsolatosan, hiszen ez a profittal szorosan összefügg. Éppen ezért az árképzéssel nagyon körültekintően érdemes eljárnunk.

Egy jól működő integrált vállalatirányítási szoftverrendszer csodákra képes.

Most vegyük sorban, a teljesség igénye nélkül azokat az ártípusokat, amelyeket megkülönböztethetünk egymástól a Servantes Készletgazdálkodási moduljában, mely nagyban segítheti, megkönnyítheti és meggyorsíthatja munkánkat, az értékesítésünket, illetve az árajánlataink elkészítését!

Ártípusok

Tételezzük fel, hogy egy kereskedelmi cég vagyunk, a termékeink pedig különféle órák és tartozékaik.

KISKERESKEDELMI ÉS A NAGYKERESKEDELMI ÁR

A legalapvetőbb ártípusok közé sorolható a kiskereskedelmi és a nagykereskedelmi ár, hiszen vásárolhatnak tőlünk órát magánszemélyek, valamint olyan cégek is, amelyek továbbértékesítik a termékeinket.

A cég egyik célja az, hogy nagyobb profitot érjen el, éppen ezért szeretné megtartani nagykereskedelmi vevőit is. Erre a legjobb módszer az, ha valamilyen kedvezménnyel kedveskedünk nekik.
A Servantesben éppen ezért megkülönböztethetünk kiskereskedelmi, illetve nagykereskedelmi árakat is.

KEDVEZMÉNY PARTNERRE, PARTNERCSOPORTRA

Továbbá adhatunk kedvezményt kifejezetten partnerre, sőt még partnercsoportra is.

Ezen utóbbi esetben, ha nem akarunk egyesével bajlódni a partnereknek adott kedvezménnyel, itt megtehetjük azt, hogy valamely nekünk tetsző szisztéma szerint csoportba rendezzük őket.

EGYEDI ÁRAK

Képezhetünk kifejezetten egyedi árakat is óráinkra.

IDŐSZAKI AKCIÓK

Időszaki akciókat is szervezhetünk.

Ebben az esetben az ár megadásánál beparaméterezhetjük azokat úgy, hogy például az adott hónapban egy bizonyos típusú óránkat kedvezményes áron lehet megvásárolni.

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY

Adhatunk mennyiségi kedvezményt is.

Például 10 ugyanolyan típusú óra vásárlásakor 10% kedvezményt biztosítunk.

A csoportos kedvezményeket, árakat, akár külső fájlból is be tudjuk tölteni.

Bár a fentiekben csak pár ártípust emeltünk ki, a Servantes ennél többre is képes. Egyedi elképzelések alapján, rugalmas fejlesztőkkel együtt dolgozva igyekszünk szinte minden igényt kielégíteni. Tudjuk, hogy a rugalmas és sokrétű árkalkulációs lehetőségek nagyban befolyásolják ügyfeleink nyereségét, így kiemelt szerepet fordítunk rá.

kevesebb-munka-a-keszletek-arkepzesevel!-ikonok (1)

Most, hogy nagy vonalakban már ismerjük a Servantes árképzéssel kapcsolatos lehetőségeit nincs is más dolgunk, mint hogy magunk elé képzeljünk például egy árajánlat adást, vagy éppen egy számlázási folyamatot.

Nem kell többé papírhegyekkel körbevenni magunkat és többféle árlistát nézegetnünk! Redukáljuk le együtt a hibázási lehetőségeket! Előzetes beparaméterezés alapján a Servantes Készletgazdálkodási modulja igazán megbízható segítségünkre válik.

kevesebb-munka-a-keszletek-arkepzesevel!-ikonok (3)
kevesebb-munka-a-keszletek-arkepzesevel!-ikonok (3)

Nem kell többé papírhegyekkel körbevenni magunkat és többféle árlistát nézegetnünk! Redukáljuk le együtt a hibázási lehetőségeket! Előzetes beparaméterezés alapján a Servantes Készletgazdálkodási modulja igazán megbízható segítségünkre válik.

Ha Ön is szeretne egy könnyed, rugalmas, gyors, átlátható készletgazdálkodási programmal dolgozni, ismerje meg a Servantest!

Kérjen díjmentes távbemutatót!

Kérjen díjmentes távbemutatót!