Nem rég zajlott le a Servantes Számlázó Programok frissítése a NAV online számlázáshoz való bekötés, csatlakozás érdekében.

 

Servantes Számlázó NAV bekötés

A 2018. évi 77. számú Magyar Közlöny 2/2018 (VI.1.) PM rendeletében megjelent, hogy 2018.07.01-jétől a számlázó szoftvereknek képesnek kell lenniük arra, hogy adott (100.000 Ft) áfa összeget elérő számla kiállításakor azonnal beküldésre kerüljön a számla tartalma a NAV rendszerébe.

A frissítésnek köszönhetően a Servantes moduljai felkészültek a számla online beküldésére és sok új funkció került bele a programba, annak érdekében, hogy teljes mértékben kiszolgálja a felhasználókat.

Megoldott a programban az összekötés a NAV szerverével, ami által az adatszolgáltatásra kötelezett számlák kiállítás után automatikusan beküldésre kerülnek a Servantesből. Beépítésre került a Válasz lekérdezés időzítése, amely automatikusan lekérdezi a NAV válaszát a beküldött számlával kapcsolatban. Új a programban az adószám lekérdezés funkció, ami segíti ügyfeleinket abban, hogy ellenőrizni tudják a helyes adatokat és működést.

A gazdasági esemény szemlélet is megvalósításra került, aminek segítségével meg tudjuk jelölni a kiinduló számlát, így ha sztornózunk is, vagy módosítunk, a számlák láncolatában mindig kiderül, hogy mi volt az első számla egy esemény során, ez által megfelelünk az Adóhatóságnak.

 

Az Servantes Számlázó program sikere

A visszajelzések alapján az Servantes felhasználók örömmel vették azokat a funkciókat, melyeket a Servantes Szoftver Kft. azért helyezett el a számlázó programban, hogy még biztonságosabbá tegye az Servantes ügyfelek törvényeknek való megfelelését.

A változásokról való pontos és egyszerű tájékoztatás fontos volt számunkra, ezért minden érintett ügyfelünknek határidő előtt tájékoztató levelet küldtünk, amelyből megkaptak minden információt a program használatról, változásokról.

 

Servantes Számlázó szoftverek felhasználóinak véleménye

Az Servantes Számlázó szoftver felhasználói a következő véleményeket fogalmazták meg a szoftverfrissítéssel kapcsolatban:

Ezúton szeretnénk megköszönni a Servantes program fejlesztését, mely lehetővé tette, hogy a július 1-jével kötelezővé vált online számlabeküldés zökkenőmentesen a kommunális számlázó elindulhasson. Az Online számlabeküldés nagyon egyszerű, a program a felhasználók számára könnyen kezelhető. A lekérdezés gyors, így pillanatok alatt ellenőrizni tudjuk az eredményes számla beküldést az adóhivatal felé. A programleírás érthető, segíti a hatékony munkavégzést. Még egyszer köszönjük szépen a program fejlesztésre fordított munkátokat, a segítő hozzáállásotokat!

BIOKOM Nonprofit Kft.

 

Maximálisan kielégítette minden kérdésemet. Segítőkészek és türelmesek voltak.

Servantes Felhasználó

 

Elérhetőség és segítőkészség kiváló.

Servantes Felhasználó

 

Minden új funkció hasznos. Szeretem az újításokat.

Servantes Felhasználó

 

Köszönjük a pozitív visszajelzéseket, melyeket a Servantes Szoftver Kft. által végzett frissítéssel kapcsolatban írtak. Ügyfeleink elégedettsége sokat jelent számunkra, ezért a tökéletes munkára való törekvés jellemzi munkatársaink mindennapjait.

Adjon el ön is gyorsan és sokat!

Servantes Készlet Számlázó Program

    Tegye fel kérdését itt!

    Feliratkozom szakmai hírlevelükre.

    Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.