Rólunk

A Parallel Kft. története:

Parallel Kft-t 1993-ban hozták létre. Azóta gyűjtöttük a tapasztalatokat ahhoz, hogy tudjuk, milyen vállalatirányítási, számviteli, gazdasági ügyviteli és humán ügyviteli szoftverháttérre van szüksége egy Magyarországon működő hazai vagy külföldi vállalatnak.

Célunk, hogy olyan szoftvereket alkossunk, melyeket használva a legtöbb Felhasználó úgy érzi, hogy a program készítői mintha az ő fejével gondolkodtak volna, akár azért, mert a Parallel munkatársai hasonlóan gondolkodnak, mint ő, akár azért, mert a Felhasználó könnyen azonosult a megoldások tartalmával és küllemével, s így magáénak érzi az elgondolást.

Ezt a célt a gyakori számviteli, adó, TB és más törvényváltozások gyakorisága számtalanszor megpróbálta kikezdeni, de a Parallel továbbra is azon dolgozik, hogy a törvényi és jogszabályi bonyolultságot intelligens megoldásokkal a szoftver hátterében tartsa. A felhasználók a lehető legkisebb mértékben találkozzanak a toldozott, foltozott, kivételekkel sújtott szabályok összevisszaságával - ez komoly szervezési és szoftverfejlesztési munkát igényel, de felhasználóink köszönő leveleiből kiderül, hogy célunkat gyakran elérjük.