Servantes Integrált Vállalatirányítási Rendszer - ERP

Szolgáltatói Servantes

Szolgáltatói Servantes Vállalatirányítási Rendszerek

Lakossági szolgáltatóknak ERP

A Servantes Szolgáltatási ERP-vel több, mint 500.000 háztartásnak szolgáltatnak jelenleg, ami hozzávetőlegesen 1,6 millió embert jelent. Létezik a szolgáltatóknak egy köre, melyek számlázási, műszaki vagy más okokból teljesen speciális szoftvereket igényel. Ilyen cégek például a hulladék szállítók és feldolgozók, a víz és csatorna szolgáltatók vagy a távhő és meleg víz szolgáltatók. A Servantes Szolgáltatási ERP számukra készült.

Ezen cégek teljes körű kiszolgálása érdekében hoztuk létre a rájuk szabott speciális vállalatirányítási szoftvercsomagokat. E csomagok a szolgáltatási ágnak szánt különleges számlázási és műszaki megoldások mellett tartalmaznak más cégek által is alkalmazható általános megoldásokat is, ilyen például a számviteli funkciók nagy része.

A speciális szolgáltatási szoftver verziókban közös, hogy könnyedén megbirkóznak városnyi vagy megyényi, igen nagy mennyiségű ügyfél, számla és pénzügyi tétel kezelésével, logikai rendszerükben, műszaki tartalmukban viszont jelentősen el is térhetnek egymástól.

Néhány speciális szolgáltatói ERP verzió:

Servantes ERP környezetgazdálkodó, hulladékszállító cégek számára
Servantes ERP víz és csatorna szolgáltatókan
Servantes ERP távhő és melegvíz szolgáltatóknak
Servantes ERP városgazdálkodási cégek számára

 

Céges szolgáltatóknak - Outsourcing - kihelyezés

Különleges szolgáltatási ág az Outsourcing. A legnagyobb vállalatok is igénybevesznek outsourcing szolgáltatásokat, amit az Outsourcing cégek, könyvvizsgáló és könyvlő irodák kínálnak.
A Servantes Outsourcing Vállalati csomag a számvitel és a személyi ügyvitel jelentős területeit fedi le annak érdekében, hogy az Outsourcing cégek a lgeprecízebb számviteli, könyvelési, bérszámfejtési és TB-elszámolási szolgáltatásokat nyújthassák ügyfeleik számára és 100%-is törvényi megfelelőséget garantálhassanak.

A speciális kihelyezési szolgáltatói ERP verzió:

Servantes Outsourcing

Bővebb tájékoztatás a Szoftver csomagok menüben.