TB: Társadalombiztosítási elszámolás

Vállalatirányításhoz integrált TB-számfejtési modul

TB: Társadalombiztosítási elszámolás

A Servantesbe integrált TB-eszámolási modul az XL-TB, ami komplett megoldás társadalombiztosítási elszámolásra, bármekkora méretű cégről és akárhány dolgozóról is van szó. A TB-elszámolás az évente akár többször is változó törvényeknek és jogszabályok következtében olyan összetett, hogy az elavult TB-programok csak a profi TB-számfejtők magas szakmai hozzáértése és az adatok álatuk való felülbírálása miatt képesek megfelelni az elvárásoknak. Az XL-TB szoftver nem épít a TB-ügyintéző kompromisszum készségére, hanem automatikusan megoldja a TB-számfejtést. Az elv az, hogy a TB-szoftveren kívül ne legyen szükséges semmilyen további eszköz; kis füzet, lap vagy cédula a felhasználónak ahhoz, hogy a TB-elszámolás precízen folyjon. Az XL-TB kiküszöböli a TB-elszámolás sebességét csökkentő, szoftveren kívüli pótlólagos nyilvántartásokat.

Megoldás TB-elszámolásra

Az XL-TB-vel való TB-számfejtés teljessége egyszerűen azon alapszik, amivel a Felhasználó a TB alapadatok felvitelekor találkozik, ugyanis pontosan abban a sorrendben dolgozhatja fel az adatokat, mint ahogyan azok a társadalombiztosítási "TB kis könyvben" vannak. A TB-elszámolási modullal az összetett táppénz számítás is rendkívül egyszerű, mivel a TB-rendszer automatikusan, a törvényi előírások figyelembevételével számol mindent és biztosítja az egészségpénztári ellátásokhoz és bevallásokhoz szükséges dokumentumokat, listákat.

OEP jelentés és elektronikus bevallások

Az XL-Elektron, az XL Személyi Ügyvitel része valamennyi OEP jelentést a szabályoknak megfelelően állítja elő ugyanúgy, mint a NAV (APEH) vagy a KSH számára készülő jelentéseket.

    Tegye fel kérdését itt!

    Feliratkozom szakmai hírlevelükre.

    Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.