Társadalombiztosítási elszámolás

Vállalatirányításhoz integrált TB-számfejtési modul

TB: Társadalombiztosítási elszámolás

A Servantesbe integrált TB-eszámolási modul az XL TB, ami komplett megoldás társadalombiztosítási elszámolásra, bármekkora méretű cégről és akárhány dolgozóról is van szó. A TB-elszámolás az évente akár többször is változó törvényeknek és jogszabályok következtében olyan összetett, hogy az elavult TB-programok csak a profi TB-számfejtők magas szakmai hozzáértése és az adatok álatuk való felülbírálása miatt képesek megfelelni az elvárásoknak. Az XL TB szoftver nem épít a TB-ügyintéző kompromisszum készségére, hanem automatikusan megoldja a TB-számfejtést. Az elv az, hogy a TB-szoftveren kívül ne legyen szükséges semmilyen további eszköz; kis füzet, lap vagy cédula a felhasználónak ahhoz, hogy a TB-elszámolás precízen folyjon. Az XL TB kiküszöböli a TB-elszámolás sebességét csökkentő, szoftveren kívüli pótlólagos nyilvántartásokat.

Megoldás TB-elszámolásra

Az XL TB-vel való TB-számfejtés teljessége egyszerűen azon alapszik, amivel a Felhasználó a TB alapadatok felvitelekor találkozik, ugyanis pontosan abban a sorrendben dolgozhatja fel az adatokat, mint ahogyan azok a társadalombiztosítási "TB kis könyvben" vannak. A TB-elszámolási modullal az összetett táppénz számítás is rendkívül egyszerű, mivel a TB-rendszer automatikusan, a törvényi előírások figyelembevételével számol mindent és biztosítja az egészségpénztári ellátásokhoz és bevallásokhoz szükséges dokumentumokat, listákat.

OEP jelentés és elektronikus bevallások

Az XL Elektron, az XL Bér és TB elszámolási Humánügyviteli Rendszer része valamennyi OEP jelentést a szabályoknak megfelelően állítja elő ugyanúgy, mint a NAV (APEH) vagy a KSH számára készülő jelentéseket.

Ismerje meg a Servantes Társadalombiztosítási elszámolás előnyeit
és szakértő csapatunk barátságos támogatását!

Kérje díjmentes távbemutatónkat,

ahol minden kérdésére választ kaphat!