Gyorsított szoftver-bevezetés

Gyorsított Servantes ERP bevezetés

Sebesség

Időnként azzal keresnek meg minket, hogy úgy érzik, máris késésben vannak, ezért már a jövő hónapban szükségük van arra, hogy a vállalatirányítási szoftvernek ez és ez a modulja vagy a teljes rendszer működjön a cégükben. A Servantes tanácsadók gyorsak. Ezért ha a leendő felhasználónknak ez a kívánsága, akkor közösen sorra vesszük, hogy melyik lépést mikor hajtjuk végre és ha a megrendelő cég elszánt ebben a kérdéseben és dolgozói valóban rendelkezésre állnak a közösen kialakított gyorsított bevezetési ütemtervnek megfelelően, akkor garantált, hogy a szoftvert a megrendelő által kigondolt időpontban napi gyakorlat szerint működtetik majd munkatársai.

Elképzelhető olyan rövid határidő, hogy abba elvileg nem férnének bele a bevezetés lépései. Ekkor olyan gyorsító megoldásokat alkalmazunk, mint például az, hogy előre vesszük azon folyamatok oktatását, melyek használatára a felhasználóknak már az éles indulás első napjától szükségük van, s néhány ritkábban és csak később használt szoftverfunkció oktatását és gyakorlását egy másik időpontban fejezzük be.

Mikor?

A Servantes ERP még az adatok migárciójával (adatimport korábbi szoftverből) is az év bármely időpontjában bevezethető. Ön mikor szeretné?

    Tegye fel kérdését itt!

    Feliratkozom szakmai hírlevelükre.

    Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.