Servantes Hírek a számviteli és ügyviteli szoftverrendszerek világából

Vállalatirányítási Rendszer tisztítószereket gyártó cégek számára

Nagy a Teher a Tisztítószer Gyártókon?

2020.04.14.

Vállalatirányítási Rendszer tisztítószereket gyártó cégek számára. A gazdasági igazgató és munaktársai is elvégezhetik munkájukat Servantes Home Officeban.

Vállalatirányítás otthonról is: Servantes Home Office

Servantes Home Office

2020.04.14.

Servantes Home Office – Ön otthonról is együttműködhet munkatársaival és ügyfeleivel, és a megszokott információkkal láthatja el vezetőit a cégben.

E.R.P. Élelmiszer gyártóknak

Élelmiszer gyártás

2020.04.02.

Mivel járulhat hozzá egy élelmiszer gyártó cég gazdasági igazgatójának munkájához egy jó szoftver?

NAV bekötés - Servantes Számlázó szoftverek sikere

A Servantes sikere a számlázás NAV-hoz való bekötésében

2018.07.31.

Sikeresen zajlott le a Servantes Számlázó Programok frissítése a NAV online számlázáshoz való bekötés, csatlakozás érdekében.

Servantes Számlázó- Online Számla küldés a NAV-hoz

Servantes Számlázó- Online Számla küldés a NAV-hoz

2018.07.11.

Így küldhető Online Számla bevallás a NAV-hoz a Servantes Számlázó Szoftverrel. A számlabeküldés könnyed megoldásai a Servantes ERP-ben.

Servantes ERP

Most van idő új Vállalatirányítási Rendszerre!

2020.04.22.

Most van idő új Vállalatirányítási Rendszerre! A Servantes Rendszert bemutatjuk, oktatjuk távolról, éles indulását támogatjuk és ügyfélszolgálatot nyújtunk.

Nagy a HÚSIPAR terhelése?

2020.03.30.

A húsipar nem lazíthat még akkor sem, ha az ipar más részei és a szolgáltatások egy része leállt! Az ország viszont várja az ennivalót akár van vírus, akár nincs!

Adószám ellenőrzés

Bemutató Komfortosan

2019.06.05.

Online Bemutató Személyes Bemutató 1.) Kényelmes körülmények között, saját íróasztalánál megtekintheti a Servantes Szoftver bármely modulját vagy akár a teljes integrált szoftverrendszert. Ehhez hozzáférést adunk számítógépünkhöz és élő távbemutató során belekérdezhet a bemutatóba, vagy kérheti olyan programrészek bemutatását, amik azért érdeklik, mert jelenlegi szoftvere nem tud olyan funkciókat. 2.) Kérje személyes bemutatónkat, ha fontos Önnek…

Adószám ellenőrzés

Adószám-ellenőrzés Könyvelés Közben

2019.06.03.

Üzleti partnerünket az adószám alapján tudjuk ellenőrizni. Ez különösen akkor fontos, ha ÁFA visszaigénylésre kerül sor. Amennyiben az üzleti partnerünk adószám lekérdezés alapján látjuk, hogy felfüggesztésre került vagy törölve van, akkor gyanakodhatunk, hogy a céggel nincs minden rendben, ami rossz hatással lehet a mi cégünkre is. Nem csak a könyvelőnek fontos! Ha ellenőrizzük az adószámot,…