Servantes E.R.P. - Ami Önnek álom, az nekünk feladat

Servantes Hírek a számviteli és ügyviteli szoftverrendszerek világából

NAV bekötés - Servantes Számlázó szoftverek sikere

A Servantes sikere a számlázás NAV-hoz való bekötésében

2018.07.31.

Sikeresen zajlott le a Servantes Számlázó Programok frissítése a NAV online számlázáshoz való bekötés, csatlakozás érdekében.

Servantes Számlázó- Online Számla küldés a NAV-hoz

Servantes Számlázó- Online Számla küldés a NAV-hoz

2018.07.11.

Így küldhető Online Számla bevallás a NAV-hoz a Servantes Számlázó Szoftverrel. A számlabeküldés könnyed megoldásai a Servantes ERP-ben.

Adószám ellenőrzés

Bemutató Komfortosan

2019.06.05.

Kényelmes körülmények között, saját íróasztalánál megtekintheti a Servantes Szoftver bármely modulját vagy akár a teljes integrált szoftverrendszert.Ehhez hozzáférést adunk számítógépünkhöz és élő távbemutató során belekérdezhet a bemutatóba, vagy kérheti olyan programrészek bemutatását, azért érdeklik, mert jelenlegi szoftvere nem tud olyan funkciókat. Kérje ITT és MOST! Kattintson a “Küldés”-re!

Adószám ellenőrzés

Adószám-ellenőrzés Könyvelés Közben

2019.06.03.

Üzleti partnerünket az adószám alapján tudjuk ellenőrizni. Ez különösen akkor fontos, ha ÁFA visszaigénylésre kerül sor. Amennyiben az üzleti partnerünk adószám lekérdezés alapján látjuk, hogy felfüggesztésre került vagy törölve van, akkor gyanakodhatunk, hogy a céggel nincs minden rendben, ami rossz hatással lehet a mi cégünkre is. Nem csak a könyvelőnek fontos! Ha ellenőrizzük az adószámot,…