Servantes EXT - Nagyvállalkozások Számára

Servantes ERP EXT – Nagyvállalkozások Számára

A Servantes EXT összetett cégfolyamatok vagy nagy méretű forgalom kiszolgálására készült. Igen sok telephely és hatalmas dolgozói létszám mellett is ellátja feladatát.

 

Milyen cégeknek való a Servantes EXT?

Ha az Ön cégében igen nagy forgalmat kezelnek, és a program-felhasználók száma 50 fölött van, akkor millió számban jöhetnek létre bizonylatok. Ez gyakran azzal jár, hogy sok-sok telephely adatáramlását kell összehangolni. Ilyenkor javasolt a Servantes EXT.

A Servantes EXT bevezetési folyamatát nagyon alapos igényfelmérés előzi meg, hogy cége pontosan azt a tartalmat és tudást kapja a szoftverrel, amire szükségük van. A szoftvert használó munkatársait úgy képezzük ki a szoftver használatára, hogy hasonló mintaadatokon gyakorolhatnak, mint amilyenek a cég valódi adatai.

Ügyvitelben, számvitelben, bérszámfejtésben és TB-ellátásban gyakorlott munkatáraink hozzáértő módon támogatják cégük munkatársait nemcsak a bevezetés során, hanem onnan kezdve folyamatosan. A Servantes szoftver kiemelkedik a hozzá nyújtott online és személyes ügyfélszolgálat gondos és segítőkész hozzáállása miatt.

Mit a Servantes EXT tartalma?

A Servantes ERP EXT változatait a modulokból úgy állítjuk össze, hogy az Ön cége elvárásainak maximálisan eleget tegyünk. Modulok később is beveztehetők, ha például a cég egy új üzletágat nyit. A Servantes támogatja a több telephely közötti együttműködést.
A Servantes ERP rendszer moduljairól a honlap Modulok menüjében olvasható bővebb tájékoztatást.

 

Példa egy lehetséges összeállításra

 • Vezetői információs rendszer
 • Könyvelő szoftvermodul
 • Munkaügy, bérszámfejtés és TB modul
 • Tárgyi eszköz modul
 • Pénzügyi szoftvermodul
 • Szolgáltatási számlázó modul
 • Új termék összeszerelés
 • Raktárnyilvántartás
 • Raktári számlázó modul

 

Mennyibe kerül?

Igényeik előzetes felbecslését követően a Servantes tanácsadó átadja Önnek a Servantes EXT előzetes árát, amit elsősorban a szoftvermodulok, a cége telephelyeinek száma és a szoftvert használók száma határoz meg, de módosítja még a cégük egyedi elképzeléseinek megfelelő szoftverfejlesztések mennyiége is.

Kérjen egy díjmentes távbemutatót vagy személyes szoftverbemutatót, ahol érdeklődve meghallgatjuk majd az igényeit, s ezután megmutatjuk azokat a szoftvermodulokat, melyek lefedik elképzeléseit.

Ezután megválaszoljuk az Ön vagy munkatársainak azokat a kérdéseit, melyek a bemutató során felmerültek. Amikor így minden kikristályosodik, átadjuk elképzelésünket a javasolt Servantes ERP EXT tartalmáról és áráról.

 

Kérje a díjmentes távbemutatót most!

  Tegye fel kérdését itt!

  Feliratkozom szakmai hírlevelükre.

  Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.