Servantes GO – Kisvállalkozásoknak

Servantes GO E.R.P. Intergált Vállalatirányítási Szoftverrendszer – Kisvállalkozásoknak

Magyar cégek is megengedhetnek maguknak egy velük együtt növekedő integrált Servantes szoftverrendszert.

Milyen cégeknek való a Servantes GO?

A Servantes GO azon cégek számára készült, melyek növekedésükhöz vagy stabilitásukhoz olyan szoftverrendszert keresnek, ami árban alatta van a Magyarországon forgalmazott külföldi szoftvereknek, miközben tudásban nem marad el azoktól, ráadásul több hazai szabályt még igényesebben is követ. Bizonyos tétel- és felhasználói létszámhatár mellett a rendszer hasonló gondoskodást nyújt kisebb cégek felhasználóinak, mint bármely Servantes ERP rendszer.

A Servantes GO nem egy újabb speciális ipar- vagy szolgáltatási ág számára készült vállalati szoftverrendszer, hanem a Servantes ERP rendszer testvére, amely méltányos árával vonzó, tudásában nem korlátozott, bár kapacitásában határok közé esik.

Különösen ajánlott azon magyar cégeknek, melyek kinőtték már a kis cégek számára kínált ügyviteli programokat és növekedésüket hosszú távon segítő egységes szoftverrel kívánják biztos alapokra helyezni céges folyamataik szoftveres nyilvántartását.

Mit tartalmaz egy Servantes GO Szoftverrendszer?

A Szoftver alapváltozata 4 tetszőleges modulból összeállítható, leszámítva a bér és TB-számfejtő modult, valamint a speciális számlázó modulokat, amelyek szintén rendelhetők hozzá, de más díjszabásuk miatt alaphelyzetben ezeket nem tartalmazza a rendszer.
A Servantes ERP rendszer moduljairól a honlap Modulok menüjében olvasható bővebb tájékoztatást.

Példa egy lehetséges összeállításra

  • Raktárkészlet kezelés és számlázás
  • Könyvelő szoftvermodul
  • Tárgyi eszköz modul
  • Folyamatkezelő modul

Mennyibe kerül?

Kevesebbe, mint gondolná! Válasszon ki négy modult, majd küldje el nekünk az Információ kérés menüpontban, hogy rövidesen megkapja az Ön számára kidolgozott megoldási javaslatot Servantes GO rendszerre.

Kérje a díjmentes távbemutatót most!

Szoftverbemutató - Servantes E.R.P.

    Tegye fel kérdését itt!

    Feliratkozom szakmai hírlevelükre.

    Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.