Servantes Integrált Vállalatirányítási Rendszer - ERP

Servantes GO

Kisvállalati Integrált Szoftverrendszer

Feltörekvő cégeknek is elérhető

A Servantes GO azon cégek számára készült, melyek látszólag nem engedhetnek meg maguknak egy vállalatirányítási szoftverrendszert, mégis élvezni szeretnék a Servantes Vállalatirányítási Szoftverrendszer előnyeit. Bizonyos tétel- és felhasználói létszámhatár mellett a rendszer hasonló gondoskodást nyújt a kisvállalatok felhasználóinak, mint a Servantes ERP rendszer.

A Servantes GO nem egy újabb speciális ipar- vagy szolgáltatási ág számára készült vállalati szoftverrendszer, hanem a Servantes ERP rendszer testvére, amely árát tekintve belépő szintű, tudásában nem korlátozott, bár kapacitásában határok közé esik.

Különösen ajánlott azon magyar cégeknek, melyek kinőtték már a kis cégek számára kínált ügyviteli programokat és növekedésüket hosszú távon segítő kisvállalati szoftverrel kívánják biztos alapokra helyezni céges folyamataik szoftveres nyilvántartását.

Milyen szoftvermodulokból épül fel egy Servantes GO Kisválalati Szoftverrendszer?

A Szoftver alapváltozata 4 tetszőleges modulból összeállítható, leszámítva a bér és TB-számfejtő modult, valamint a speciális számlázó modulokat, amelyek szintén rendelhetők hozzá, de más díjszabásuk miatt alaphelyzetben ezeket nem tartalmazza a rendszer.
A Servantes ERP rendszer moduljairól a honlap Modulok menüjében olvasható bővebb információ.

Mennyibe kerül?

Kevesebbe, mint gondolná! Válasszon ki négy modult, majd küldje az Információ kérés menüpontban, hogy rövidesen megkapja az Ön számára kidolgozott megoldási javaslatot Servantes GO ERP rendszerre.

Tegye fel kérdését ezen az űrlapon!

Feliratkozom szakmai hírlevelükre.

Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.