Összeszerelő Üzemek Integrált Szoftverrendszere

Ha Ön nem csak kereskedik, hanem gyárt is ...

A Servantes készletnyilvántartó-rendszer specialitása, hogy a felhasználó a raktáron lévő cikkeiből összeállíthat újabb cikkeket, s ehhez "recepteket" tárolhat. Így összeszereléskor az összeszerelt cikk mennyiségét automatikusan növeli, az összetevőkét pedig csökkenti a program.

Egységnyi késztermékhez nem csak az adott cikk alapanyagai rendelhetők hozzá, hanem annak előállítási szolgáltatásai is. Gyártásra előre elkülöníthető készlet annak érdekében, nehogy közben eladásra kerüljön.

Készlet és cikk összeszerelés

A Készletgazdálkodás így a raktártételek precíz nyilvántartásán és a készletmozgás kezelésén túl alkalmas arra, hogy összeszerelési receptek szerint a cikkekből új cikkeket állítson létre és vételezzen be a raktárra immár új cikkszámon. (Ugyanez a folyamat visszafelé is lejátszható - cikk szétszerelés -,de ez ritkábban érdekes a gyártók számára.) A recept tartalmazza az új, összeszerelt cikkhez szükséges alapanyagok, cikkek listáját és a cikkek előállításának költségeit.
Természetesen a Készletgazdálkodásnak a cikk összeszerelés mellett része valamennyi beszerzéssel és értékesítéssel kapcsolatos feladat elvégzése: rendelés, bevételezés, szállítólevél készítés, számlázás. Ezek pénzügyi részéhez kapcsolódik a Pénztár a készpénzes tételek kezelésére, a Pénzügy szoftvermodul pedig az átutalásos tételek kezelésére.

Ügyfélkezelés

- Ügyfelekhez kapcsolódó belső és külső munkafolyamatok kialakítása és tevékenységtől függően és szabadon
- A folyamatok lépései hozzárendelhetők szervezeti egységhez és/vagy felhasználókhoz
- Munkafolyamatok ütemezése
- Elektronikus dokumentumok, fájlok csatolása munkafolyamatokhoz
- Folyamatok (lezárt, nyitott) listázhatósága, részletes megtekintése többféle szempont alapján
- Naptár funkció, munkanaptár nyomtatása
- Belső levelezés
- Szerződések nyomtatása

Pénzügy és számvitel, vezetői információk

A Servantes Pénzügy gondoskodik a gyártó napra kész pénzügyi helyzetének kimutatásáról, valamint arról, hogy minden pénzügyi folyamat áttekinthető legyen. A Servantes elektronikus banki kapcsolatai révén a bejövő kiegyenlítések azonnal összepontozásra kerülnek a kibocsátott számlával, s így napra pontosan láthatók, hogy mely ügyfelek egyenlítették és melyik számlájukat. A késedelmek nyomon követhetők, a tartozók beépített késedelmi felszólító levelekkel sürgethetők. A Pénzügybe beépített kamatszámítás is alkalmazható a rendszeres késlekedőknél.
Valamennyi számvitelt érintő tétel kontírozva áramlik a Főkönyvbe és akár napi frissességű eredmény és mérleg kérhető a Servantes ERP rendszertől.
A Vezetői Információs szoftvermodul képes valamennyi alatta felépült adatból elkészíteni azokat a grafikonokat és összesítéseket, melyekből a vállalat vezetése a valóban tervezni tud a közeljövőre vagy távollabbra, de ugyanezek alapján a valós helyzetet érthető módon kimutató kimutatások alapján hozhatók meg akár napi fontosságú gazdálkodási lépésekről való döntések is.

    Tegye fel kérdését itt!

    Feliratkozom szakmai hírlevelükre.

    Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.