Servantes PRO – Közepes méretű cégeknek

R.R.P. rendszer Raktártól Könyvelésig
R.R.P. rendszer Raktártól Könyvelésig

Ha úgy érzi, hogy cége dinamikus működéséhez egy a cége munkafolyamatait jobban lefedő magyar rendszerre van szüksége, akkor a Servantes PRO szolgálja majd ebben.

Milyen cégeknek való a Servantes PRO?

Ha cége már több, mint 50 főt foglalkoztat, vagy olyan sok a cégen belüli folyamat, hogy a növekedést lassítaná, ha nem lenne minden nyilvántartás precíz és szabályos, akkor a Önnek a Servantes PRO a megfelelő Servantes.

A Servantes PRO mellé adott gondos bevezetési folyamat, az Ön munkatársainak szoftver-felhasználói képzése, és a felügyelt adatimport biztonságos környezetet teremt ahhoz, hogy elérje célját.

A Servantes PRO-val nem csak egy szoftvert kap, hanem hozzáértő munkatársaink gondos háttérmunkáját és folyamatos támogatását. Cége munkatársai érzik majd, hogy soha nincsenek egyedül, amikor segítségre van szükségük.

Mit a Servantes PRO tartalma?

A Szoftver akárhány modulból összeállítható, pontosan az Ön cégének igényeire szabva. Ha valamilyen modulra kezdetben nincs szükségük, akkor azok bármikor később is megrendelhetők és integrálhatók a rendszerükhöz.
A Servantes ERP rendszer moduljairól a honlap Modulok menüjében olvasható bővebb tájékoztatást.

Példa egy lehetséges összeállításra

 • Vezetői információs rendszer
 • Könyvelő szoftvermodul
 • Munkaügy, bérszámfejtés és TB modul
 • Tárgyi eszköz modul
 • Pénzügyi szoftvermodul
 • Univerzális számlázó

Mennyibe kerül?

A Servantes PRO díja aszerint alakul, hogy milyen moduljait hány fő használja majd.

Kérjen egy díjmentes távbemutatót vagy személyes szoftverbemutatót, ahol érdeklődve meghallgatjuk majd az igényeit, s ezután megmutatjuk azokat a szoftvermodulokat, melyek lefedik elképzeléseit.

Ezután megválaszoljuk az Ön vagy munkatársainak azokat a kérdéseit, melyek a bemutató során felmerültek. Amikor így minden kikristályosodik, átadjuk elképzelésünket a javasolt Servantes ERP PRO tartalmáról és áráról.

Kérje a díjmentes távbemutatót most!

Szoftverbemutató - Servantes E.R.P.

  Tegye fel kérdését itt!

  Feliratkozom szakmai hírlevelükre.

  Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.

  R.R.P. rendszer Raktártól Könyvelésig
  R.R.P. rendszer Raktártól Könyvelésig