Sikereink

A Biokom Kft. a Servantesről

Vállalkozásunk több, mint 15 éve használja a Servantes programot, illetve annak elődjét.

A program legfőbb értékét abban látom, hogy az egy teljes mértékben szakmai ágazatunk igényeihez fejlesztett vállalati szoftverrendszer, így véleményem szerint jelenleg teljesen megfelel egy a lakossági és/vagy céges hulladékgazdálkodás, hulladékkezelés területén működő vállalat számára.

Értékes számunkra, hogy a Servantes használatára való oktatás megfelelő és gyakorlatias, új munkatársak is hamar beletanulnak a szoftver kezelésébe. Felhasználóink kérdéseire a telefonos ügyfélszolgálat nagy figyelmet fordít, és azokat hamar megválaszolja.
A legfontosabbnak azonban azt tartom, hogy a jogszabályi változásokat gyorsan beépítik a rendszerbe, és végrehajtják a változó környezethez való alkalmazkodásból eredő módosításokat is.

Ezek alapján szívesen ajánlom a Servantes-t és a Parallel Kft-t más, a kommunális ágazatokban tevékenykedő vállalkozások számára is.

G. I.
cégvezető
Biokom Kft.

A PROBIO Zrt. a Servantes-t ajánlja 

A PROBIO Balatonfüredi Településüzemeltetési Zrt. a Servantes ERP-t ajánlja

A PROBlO Zrt. 2005. szeptembertől használja Servantes hatékony integrált ügyviteli rendszert. Felhasznlóink gyorsan megtanulták a rendszer kezelését, s minden területen megelégedéssel használják az érintett modulokat.

A progam integráltságának és moduláris felépítésnek köszönhetően számos részfeladatban megszűnt a dupla adatrögzítés, ami megkönnyíti a felhasználók munkáját, a Vezetőknek pedig olyan plusz információkat szolgáltat, amik kinyerésére a korábbiakban nem volt lehetőség.

A programban a felhasználói felületekre mindenhol a logikus, letisztult felhasználóbarát megközeítés jellemző, a Parallel Kft. munkatársai pedig mindig nyitottan fogadják az esetlegesen felmerülő módosítási javaslatokat. Mind a szoftvertanácsadókkal, mind a programozókkal rugalmas, korrekt és hatékony együttműködés alakulkt ki, segítségükre, szakértő munkájukra mindig biztosan számíthatunk.

Összefoglalva elmondható, hogy a programrendszert megelégedéssel használjuk és bátran ajánljuk másoknak is, a Servantes cégünknél beváltotta a hozzá fűzött reményeket, segítségével gyorsabb, hatékonyabb, magasabb színvonalú munkát tudunk végezni minden ügyviteli folyamat területén, legyen az könyvelési, számlázási, ügyfélszolgálati, bérszámfejtési, eszközgazdálkodási vagy egyéb terület.

D. N.
rendszergazda
PROBIO Zrt.
Balatonfüred

A DC Dunakom Kft. jól döntött a Servantes-szel

A DC dunakom Kft. 2007-ben tért át a Servantes vállalatirányítási rendszerre.

Azóta az adminisztrációs munkáink jelentősen csökkentek, könnyebben, hatékonyabba tudunk számlázni és az intergráltság miatt megszűntek a dupla, esetleg téves adatrögzítések. Nem utolsó sorban a kintlévőségeinket napra készen látjuk és még időben tudunk intézkedni.

A Parallel Kft. munkatársai segítőkészek, a programmal kapcsolatos észrevételünket a cégünk speciális igényeit fejlesztésre elfogadják.
Évről-évre bizonyítottnak látom, hogy jó döntést hoztunk, mikor a Servantes mellett tettük le a voksunkat.

dr. M. H. J.
gazdasági és pénzügyi vezető
DC Dunakom Kft.