Univerzális számlázó szoftver

Univerzális számlázó szoftver
Gyors számlázás

Azon cégek számára, melyekre nem elsődlegesen jellemző a készletből történő számlázás és nem is speciális szolgáltatási számlázást végeznek, kifejlesztettük a Servantes Univerzális Számlázó Szoftvert. Az Univerzális Számlázó elsősorban szolgáltatások számlázására készült, de képes a raktár számára készült szállítólevelekből is számlát generálni. A termékek és szolgáltatások számlázását az aktuális szabályoknak, rendeleteknek megfelelően 100%-os törvényi megfelelőséggel végzi.

Vevőspecifikus beállítások

A vevőkhöz előre beállítható fizetési módok, határidők, ártípusok rendelhetők, így a számlázó személy részéről minimális a tévedés lehetősége, ami hozzájárul a vevőkkel való jó kapcsolatok fenntartásához, a visszatérő vevők megtartásához.

Előleg számla, végszámla, valuta

A számlázás többféle valuta-, illetve devizanem szerint is működik, s az univerzális Számlázó természetesen kezeli a proforma számlákat, díjbekérőket, előlegszámlákat és végszámlákat.
Az előleg számlák egyenlege lekérhető külön nyomtatványra.

Számla blokk

A számlatípusok megkülönböztethetők elektronikus számlablokkok segítségével. Egy-egy blokk képviselhet különböző tevékenységeket és számlázásukat vagy akár telephelyeket is.

Számla formátum

A megfelelő számlaformátum és előnyös külleme érdekében a számlaformátum egyedi logóval is ellátható.

Számlázó programfunkciók az NGM rendelet szerint

A Servantes Számlázó Program modul fel van készítve az Adóhatósági Ellenőrzési Adatszolgáltatásra, amit az NGM 2016-ra rendeletben írt elő.

Pénztárkapcsolat

Amennyiben az Univerzális Számlázó a Pénztár szoftverrel együtt került telepítésre, úgy a rendszer pénztárbizonylatot is készít a készpénzes számlákhoz.

Kényelem

Olyan kényelmi funkciók egyszerűsítik a számlázó munkatárs feladatait, mint a gyakori tételek számlázása vagy a számlakészítés készletből szállítólevél alapján.
A számlák összesítő nyomtatványán és a tételes nyomtatványoknál is szűrni lehet intervallumra, vevőre, számlák típusára (normál, előleg, helyesbítő), fizetési módra és a származási helyére (pl. Készlet-számlázóból vagy az Univerzális számlázóból kiállított számlákra). A nyomtatványok többségén meg lehet adni hogy mely valutában kiállított számlákat keres a felhasználó.
A listák és nyomtatványok nyomtatóra, képernyőre, excelbe, pdf-be és html formátumba is küldhetők.
Az Univerzális Számlázóban szereplő összes felrögzített gyakori tétel (szolgáltatás, termék) kinyomtatható, s a nyomtatványon rajta van a cikkszám, elnevezés, szj-, bto-, vtsz szám, árbevétel főkönyvi szám amire lekönyvelődik az adott tétel, az áfakulcs és a felvitt ár.

Ismerje meg a Servantes Univerzális Számlázó előnyeit
és szakértő csapatunk barátságos támogatását!

Kérje díjmentes bemutatónkat,

ahol minden kérdésére választ kaphat!