Servantes Iktatás

Iktatás úgy, hogy minden visszakereshető legyen

Servantes Iktató Szoftvermodul

A Servantes Iktatás legfőbb értéke nem az, hogy megfelel a hagyományos vagy kézzel végzett iktatási elvárásoknak, mert az természetes, hogy kezelhető vele érkeztetés, partner kezelés, kimenő és beérkező adatok és iktatókönyv. A Servantes iktatás modulja ezeknek természetesen és könnyedén elege tesz. Lényegesek azonban azok a korszerű megoldások, melyek egy cég belső és külső információáramlását igazán gyorssá és megbízhatóvá teszik.

Időgép

Tetszőleges keresési, időbeli és más szűrési feltételekkel rendelkező nyomtatási funkciók. Gyors SQL alapú keresési háttér nagyszámú felhasználó kiszolgálására is. Bármilyen időintervallum lekérdezhető, s egyszerű vagy összetett logikai feltételek alapján a dokumentumok minden adatára kiterjedő keresés megoldható.

Összefüggő levélfüzérek

Könnyedén betekinthet egymással összefüggő dokumentumokba, levelekbe és válaszlevelekbe. Egy dokumentum lehet előzménye vagy következménye egy korábbi vagy későbbi másiknak, így a Servantes Levélfüzér funkció megengedi az azonos témában történt hosszú levelezés összefogását. Az iktató szoftver később e dokumentumok között a hivatkozás mentén egyszerű átjárást biztosít, így ön oda-vissza lépkedhet az összefüggő levelek és más adatok között.

Csatolható és beágyazható dokumentumok

Wordben vagy más szövegszerkesztőben, táblázatkezelőben elkészített dokumentumok csatolhatók vagy beágyazhatók és később újra behívhatók közvetlenül az iktató rendszerből.
Beágyazott dokumentumok a rendszerrel együtt kerülnek mentésre, így a könyvtár és dokumentum struktúrától függetlenül megőrződnek. A felhasználóknak csatolt dokumentumok esetében sem kell ismerniük azok számítógép hálózaton való pontos elhelyezkedését, mert a szoftver automatikusan tárolja a hivatkozást. Az ilyen dokumentumok bármely adat alapján való kikeresés után közvetlenül behívhatók.

Szabad jelrendszer

Dokumentumait, leveleit és válaszleveleit saját jelrendszerrel láthatja el a későbbi visszakereséshez. A jelrendszer segítségével a szoftver könnyedén testre szabható úgy, hogy megfeleljen a felhasználó ügymenetének. A jelrendszer felhasználható telephelyek, egységek, csoportok, stb. szerinti osztályozásra, dokumentumok sajátos összefüggések szerinti jelölésére vagy bármi másra, ami segíti majd a későbbiekben az adatok kiszűrését, csoportosítását vagy egyszerűen csak megtalálni egy dokumentumot.

Továbbítsa annak, akinek szeretné

Az iktatott tételek cégen belül is egyszerűen a megfelelő helyre juttathatók. A felhasználó akár egy cégen kívüli iktatott tételt is tovább küldhet munkatársának, akár annak teljes tartalmával együtt.
A levelek iktatás és egyéb osztályozással való ellátás után továbbíthatók a megfelelő személynek, aki könnyen leszűrheti a csak számára érkező dokumentumokat.

Iktasson képi digitalizálóval

Levelek, faxok gyors és teljes iktatása szkennerrel az eredeti dokumentum küllemének pontos megtartásával.
A számítógépekre érkezett faxok, digitalizált levelek tárolásával az ön irodája is papírmentes övezetté alakítható.
Kívánsága szerint később e dokumentumok ismét papír alakot ölthetnek.

Komoly teljesítmény

A Servantes Iktató rendet tesz akár több millió tételt tartalmazó dokumentumhalmazban is.

    Tegye fel kérdését itt!

    Feliratkozom szakmai hírlevelükre.

    Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.