Személyi ügyvitel

Személyi ügyvitel, bérszámfejtés, TB-elszámolás, HR

A Servantes Vállalatirányítási Rendszer egyik erőssége, hogy korszerű személyi ügyviteli szoftvermodulok szolgálják a rendszert a bérszámfejtési, TB-elszámolási és az emberi erőforrás gazdálkodás, a HR területén is.

A gazdálkodását tekintve legerősebb cégnek is az egyik legérzékenyebb területe az, ahol a szoftverek közvetlenül a dolgozók alkalmazásával, bérezésével és társadalombiztosítási juttatásaival foglalkoznak. Ezen a területen rengeteg félmegoldást alkalmaznak azok a szoftvergyártók, melyek jellemzően inkább csak számvitelre specializálódnak. A Parallel Kft. a Servantes tervezésekor és létrehozásakor nem úgy tekintett a személyi ügyvitelre, mint valami csak szükséges dologra, hanem úgy, mint egy teljes rendszer olyan érzékeny és nagy fontosságú, az egésszel harmóniában lévő részére, amely meghatározó abból a szempontból, hogy egy cég miként kezeli a legértékesebbet, az emberi erőforrásokat.

A Servantes-be integrált bér, tb és HR megoldások nem statisztikai létszámként tekintenek a dolgozóra, hanem úgy kezelik őket, mint egy vállalkozás legfontosabb alkotóelemét vagy ha úgy tetszik, annak lelkét.

Bár ezen ismertetés alapvetően három részre - bérszámfejtés, TB-ellátás, HR - tagozódik, a személyi ügyviteli funkciók a Servantes-ben magukban foglalhatnak igen sok funkciót, ideértve a munkaügyi nyilvántartást, bérszámfejtést, TB-elszámolást, személyi jövedelemadó (szja) és járulékszámítást, munkaidőtervezést, elektronikus bevallást (EBEV), távollét-kezelést, kafetériát és akár igen kiterjedt emberi erőforrás gazdálkodási elemeket is.

Ismerje meg a Servantes Személyi Ügyvitel előnyeit
és szakértő csapatunk barátságos támogatását!

Kérje díjmentes távbemutatónkat,

ahol minden kérdésére választ kaphat!