Modulok a Servantes ERP-ben

Állítsa össze a cége vállalatirányítási rendszerét!

A Servantes ERP modulokból is összeállítható

A Servantes ERP többféle kereskedelmi, ipar és szolgáltatási ág számára konkrét, jól bevált modul-összeállítással ajánlott szoftvertermék, azonban a bőséges modulkínálatból Ön is összeállíthatja saját ERP-jét.
A Servantes Vállaltirányítási Rendszer amellett, hogy integrált rendszer, azt a lehetőséget is kínálja a felhasználóknak, hogy az ERP egyes főbb részeit az igényeik szerinti ütemezésben vezessék be. A Parallel arról is gondoskodik, hogy az új felhasználók korábbi szoftvereik adatainak migrációját könnyen megoldhassák.

Új és egyedi fejlesztések

A Servantes ERP nagy előnye külföldi vagy a honosított külföldi vállalati szoftverekkel szemben, hogy a Servantes (latinos neve ellenére) 100%-ban hazai, magyar termék. Így a Servantes fejlesztőit nem akadályozza hosszadalmas és bonyolult engedélyezési eljárás új modulok vagy módosított szoftverfunkciók elhelyezését a szoftverben. Míg a külföldi ERP termékekhez gyakran egyáltalán nem vagy csak vonakodva végeznek egyedi fejlesztést, a Servantes fejlesztői a szakmai átlagnál gyorsabban és szívesen végeznek egyedi igények szerinti ERP fejlesztéseket.

Főbb modulok a Servantes ERP-ben

Tegye fel kérdését

ezen az űrlapon!