Ha már ennyi időt töltünk az íróasztalnál vagy home office-ban, ráadásul a cég több részlege is lelassult mostanában, akkor ennél nincs is jobb időpont új vállalati szoftverrendszer bevezetésére.

Rövidebb idő alatt, mint gondolná:

A Servantes Rendszert bemutatjuk távolról
Telepítjük távolról
Régi adatainak importját támogatjuk távolról
Használatát online oktatjuk távolról
Legújabb szabályokat tartalmazó szoftverfrissítésekről gondoskodunk távolról
Szakmai ügyfélszolgálatunk mindvégig támogatja cégét távolról

Mi az, amiben nem érez majd távolságot?

 

A.) A bevezetés nem tart sokáig, és csak annyi időt vesz igénybe munkatársaitól, amennyi mellett stabilan elvégezhetik mindennapos feladataikat.

B.) A Servantes készséges és barátságos ügyfélszolgálata közel lesz az ön cégéhez, és gyakorlatias tanácsokkal, útmutatással segíti a szoftverhasználókat.

C.) Munkatársai úgy érzik majd, mintha a Servantes ügyfélszolgálatától valaki mindig fogná a kezüket, mert van kihez fordulniuk, van segítségük akkor, ha valamilyen ritka vagy új dolgot kell megoldaniuk.

Milyen tartalmat kap ÖN és munkatársai?

 

A Servantes Vállalati Szoftverrendszer sok mindenben segíthet, de csak olyan modulokat ajánlunk, ami a cége számára valóban szükséges. Akár termelő, akár szolgáltató vagy kereskedő a cége, vannak önöknek való Servantes megoldások.

Ha úgy szeretné, akkor a rendszert internetes felhőben, a Servantes Home Office-ban tesszük elérhetővé önnek, nem pedig saját szerverén. Így munkatársai akár otthonról is dolgozhatnak, amíg a helyzet úgy kívánja.

Szeretné jól használni a mostani időket?

Telefonáljon és segítek Önnek ebben!

06 20 934 0661
Pécsi Melinda

 

VAGY

 

Kérjen távbemutatót!

    Tegye fel kérdését itt!

    Feliratkozom szakmai hírlevelükre.

    Hozzájárulok, hogy akciókról, előnyös lehetőségekről felvegyék velem a kapcsolatot.